International School
for Fitness
and Recreation
Táplálkozási Tanácsadó Wellness Trainer

kezdés időpontja:
2020. november 21.

jelentkezési határidő:
2020. november 11.

részletes információ

jelentkezési lap

Táplálkozási Tanácsadó

Minden, amit a professzionális testsúlycsökkentésről, testsúlymenedzsmentről és a sporttáplálkozásról tudni kell.

Személyi edzők, csoportos fitness oktatók és fitness instruktorok között évről-évre megfogalmazódik az igény egy átfogó táplálkozási tanácsadó tanfolyamra. Egy olyan képzésre és tudásanyagra, amely tökéletesen illeszkedik a mai modern fitness szolgáltatásokhoz.

Éppen ezért évek óta az egyik legnépszerűbb képzésünk a Táplálkozási Tanácsadó Wellness Trainer tanfolyam.

Az edzői munka szerves része ma már a professzionális testsúlycsökkentés. Gyere és tanuld meg Te is, hogyan működik az emberi szervezet az elhízás és a fogyás szempontjából.

Ismerd meg azokat a meglepő, a közhiedelmeknek gyakran ellentmondó tényeket, amelyek ismeretében képes leszel hozzáértő módon segítséget nyújtani fogyni vágyó vendégeidnek, és képes leszel eligazodni a sokszor kaotikus, egymásnak gyökeresen ellentmondó információk erdejében.

Ez a tanfolyam életed egyik legjobb befektetése lesz.

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztatóT!

Készítettünk egy részletes infóanyagot, amelyben a tanfolyammal kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót összegyűjtöttük. Ha érdekel a képzés és szívesen csatlakoznál, kattints az alábbi gombra és töltsd le az anyagot!

Részletes tanfolyami infó letöltése

A túlsúly és az elhízás a népesség több mint felét érinti. Éppen ezért rengeteg fogyókúrás módszerről, termékről vagy szolgáltatásról olvashatsz az interneten.

Sajnos a fellelhető fogyókúrás ajánlások többsége kifejezetten egészségkárosító és csak rövid távon hoz eredményt.
Az is jól érzékelhető, hogy óriási a káosz a fejekben a fogyókúrás módszereket illetően. Nem csak a túlsúlyos emberek fejében van zűrzavar, hanem a fitness edzők többsége is tájékozatlan.

A Táplálkozási Tanácsadó Wellness Trainer tanfolyamuk ezen a téves információktól hemzsegő területen tesz rendet.

Képzés időpontjai, jelentkezés

A képzés időtartama: 4 nap/2 hétvége

Jelentkezési határidő: 2020. november 11.
Beiratkozás és tanfolyamkezdés: 2020. november 21.
A tanfolyam napjai: 2020. november 21-22., november 28-29.

A táplálkozási tanácsadó képzés tematikája

- A táplálkozás élettana
- A táplálkozást érintő tudományos kategóriák
- Az elhízás kezelésének komplex terápiás lehetőségei
- Divatos fogyókúra módszerek és azok kritikáik
- Speciális célcsoportok táplálkozása
- A személyre szabott étrend tervezésének módszertan
- Edzői és dietetikusi kompetenciák
- Sporttáplálkozási ismeretek
- A sportágspecifikus táplálékkiegészítők alkalmazása

A tanfolyam tanárai

Héder Évi
diplomás dietetikus, fogyókúrás életmód tanácsadó, személyi edző, tizenkét éven át a Fat Free Testsúlycsökkentő Központ vezető tanácsadója és igazgatója

Imre Anita
diplomás dietetikus, fogyókúrás életmód tanácsadó, nyolc éven át a Fat Free Testsúlycsökkentő Központ dietetikai tanácsadója

Mindketten a Semmelweis Egyetem dietetikus szakán végeztek, méghozzá kiváló eredménnyel. Magyarországon egyedülálló tudás és tapasztalatrendszerre tettek szert a testsúlycsökkentés területén. Ráadásul nagyszerű előadók, akik mondanivalójukat rendkívül gyakorlatias módon képesek átadni a tanulóinak.

Az oktatók személyes bemutatkozó anyagait az alábbi linkre kattintva olvashatod:

Fitness Company Csapat

Lefogyni de okosan!
Interjú Héder Évivel, a képzés megteremtőjével

Néhány éve készítettünk egy interjút Héder Évivel, a tanfolyam megálmodójával. Szó esik a Fat Free Testsúlycsökkentő Központban szerzett tapasztalatokról, az egyetemen végzett kutatásáról, az edzői munka és a táplálkozási tanácsadás kapcsolódásáról és persze arról is, miért érdemes ezt a képzést elvégezned.

A cikk olvasásához kattints ide!

Korábbi tanulóink véleményeiből

„Évi profizmusa szakmailag, előadóként és emberileg lenyűgöző. Minden önmagára igényes  embernek ott lenne a helye ezen a tanfolyamon, de edzőknek hatványozottan ajánlom! Rendkívül élvezetes volt, nem száraz tananyag, egy percet se unatkoztunk!:)”

Suppan Hajnalka Nina
 
„Héder Éva kiváló szakember a tananyagot érthetően és kimagasló szinten adja át. Magával ragadó a lelkesedése és ez mindenkit megfog. Már a tanfolyam első napja után teljesen felborogattam az addigi étkezési szokásaimat. Olyan ismeret anyagra sikerült ezalatt a négy nap alatt szert tennem amit sehol máshol nem kapnék meg.”

Sturm Ferenc

„Az egészséges táplálkozásról nem lehet eleget beszélni, annyi tévhit és fogyókúrás javaslat áraszt el minket nap mint nap. Ez a tanfolyam mind elméleti mind gyakorlati szempontból, sokoldalú bepillantást engedett a témában. Elindított, és irodalmakat, további forrásokat ajánlott a téma alaposabb megismeréséhez. Legjobban az tetszett, hogy a mindennapi gyakorlatból és problémákból indult ki, és egy egységes, nem minden részletében közismert elméleti háttér alapján adott választ a gyakorlatban bennünk is felmerülő táplálkozási problémákra.”

Völgyi Márta
 
„A Táplálkozási tanácsadó tanfolyam olyan ismeretekkel vértez fel, amikkel könnyedén tudsz tanácsot adni, vagy a saját táplálkozásodat rendbe tenni. Hasznos, érthető és szórakoztató volt a tanfolyam!”

Hódos Gábor

„Évi és Anita nagyon összeszedett, komplex és átfogó módon foglalta össze mindazt, ami a képzés célja. Olyan minőségű tudást adnak át nekünk, amivel remekül kiegészíthetjük az edzői munkánkat.”

Simon Ildikó

Esetleg még nincs OKJ-s sportszakmai végzettséged?

Ha még nincs OKJ-s sport végzettséged, nem probléma. A képzésre előzetes sportvégzettség nélkül is jelentkezhetsz.

Viszont ha a fitness és életmódtanácsadó szakmában szeretnél dolgozni, hosszabb távon feltétlenül érdemes elgondolkodnod azon, hogy mielőbb elvégezz egy minőségi OKJ-s fitness tanfolyamot.

Egy ilyen képzésen ugyanis megkapod a stabil sport és fitness szakmai tudásbázist, amelynek birtokában tudatos, magabiztos és igazán hiteles fitness edző és életmódtanácsadó válik belőled.

Az alábbi képzéseket érdemes megfontolnod:

Csoportos fitness instruktor
Aerobik sportoktató
Fitness instruktor
Testépítés és fitness sportoktató
Személyi edző

Részletes infóanyag a tanfolyamról

Töltsd le a tanfolyam részletes infóanyagot, amelyben megtalálod a képzés aktuális árát, a járulékos kedvezményeket, amelyeket ajándékba adunk a Táplálkozási Tanácsadó végzettség mellé.

Részletes infó letöltése

Azonnali jelentkezés

Ha pedig azonnal jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, kattints az alábbi linkre:

Táplálkozási tanácsadó jelentkezés