International School
for Fitness
and Recreation
Cross training instruktor

kezdés időpontja:
2024. szeptember 20.

jelentkezési határidő:
2024. szeptember 10.

részletes információ

jelentkezési lap

Cross Training Instruktor

A CrossTraining napjainkban nagy népszerűségnek örvend a hazai és a külföldi fitness klubokban egyaránt.

Az edzésprofilok jellemzője a gazdag eszközválasztás, a kardió- és erőelemek változatos alkalmazása, az erőteljes edzői motiváció. Ezekből az elemekből rendkívül változatos edzésprogramok alakíthatóak ki és különlegesen színessé varázsolhatod az edzői munkádat.

A CrossTraining tanfolyam fontos eleme, hogy konkrét edzésprofilokat vihetsz haza magaddal, amelyeket a tanfolyamot követő következő napokon már bevethetsz és vendégeid oda lesznek a lelkesedéstől.

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztató anyagot!

Készítettünk egy részletes infóanyagot, amelyben a tanfolyammal kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót összegyűjtöttük. Itt találod a képzés árát, a részletfizetési feltételeket és a képzéshez járó meglepetés kedvezményeket is. Ha érdekel a tanfolyam és szívesen csatlakoznál, kattints az alábbi gombra és töltsd le az anyagot!

Részletes tanfolyami infó letöltése

Képzés időpontjai, jelentkezés

A képzés időtartama: 3 nap

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 10.
Beiratkozás és tanfolyamkezdés: 2024. szeptember 20.
A tanfolyam napjai: 2024. szeptember 20-21-22.

A tanfolyam tanára

Gáspár Katalin magyar bajnok sprinter atléta, erőnléti tréner, diplomás testnevelő, személyi edző.

Cross_Training_Instruktor_Kata.jpg

Kata a hazai fitness élet ikonikus alakja és egy igazi egyéniség. A Fitness Company tanári karának meghatározó alakja.
Kevés olyan mélységű sportszakmai tudással és fitness szakmai tapasztalattal rendelkező edző dolgozik a hazai fitness szakember képzésben mint ő.

Kata edzései legendásan kemények, ugyanakkor alaposan átgondoltak.
Az ő foglalkozásaira teljes mértékben érvényes s szlogen: “Eddz keményen de okosan!”

Az atlétikai elemek, a saját testtel végzett gyakorlatok, a funkcionális kis eszközök professzionális alkalmazását ötvözi a motiváló csoportos edzésvezetési technikákkal.

Katától nem csak azt tanulhatod meg, hogy állíts össze kreatív és kemény Cross Training programokat, hanem arról is tanulhatsz, hogyan működtesd az edzői tudásodat a való életben, hogyan bánj a vendégeiddel úgy, hogy egyre nagyobb vendégköröd épüljön.

Kata személyes bemutatkozó oldalát itt találod:

Fitness Company Team

Hogyan tudod kamatoztatni a Cross Training tanfolyam tanultakat?

Napjainkban nagyon népszerűek az egyszerű, mégis hatékony erő és állóképességi elemekből felépített köredzések és funkcionális kondicionáló edzések.

Ha testépítő vagy fitness instruktor végzettséged van, a Cross Training kiváló lehetőség lesz számodra, hogy szélesebb rétegeket is elérhess és hangulatos csoportos edzéseket is meghirdethess. Garantált siker!

Cross-Training-Instruktor-Montazs-2.jpg

A személyi edző klientúra toborzására is kiválóan alkalmasak ezek az edzések. Itt sokan becsatlakozva megismerhetnek Téged és ha igazán hitelesen és szenvedéllyel tartod az edzésedet, sok-sok új személyi edző kliens nevelődhet ki a Cross Training edzéseidről.

Ha pedig Csoportos fitness instruktor vagy Aerobik végzettséged van, ez a tetszés szerint variálható, színes edzésforma egy újabb izgalmas színfolt lehet az órarendedben.

Ha még nincs fitness alapvégzettséged

Ezt a tanfolyamot akkor is elvégezheted, ha még nincs sport vagy fitness szakmai alapvégzettséged. Ebben az esetben nagyon ajánljuk, hogy iratkozz be valamelyik alaptanfolyamunkra. Itt megszerezheted azt az általános és speciális fitness szakmai tudásbázist, amelynek birtokában már teljesen jogszerűen és magabiztosan fogod tudni építeni az edzői karrieredet.

Az alábbi két alapképzés ajánljuk a figyelmedbe:

Fitness instruktor
Csoportos fitness instruktor

Milyen végzettséget kapsz a képzés elvégzése után?

Ez a képzésünk Cross Training Instruktor oklevelet nyújt. Az oklevél kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti aktív részvétel.

Használd a SZÉP-kártyádat a fizetéshez!

Az iskolánk OTP SZÉP-kártya szolgáltató partner lett.
Ha a jövőben tanulni szeretnél nálunk, lehetőség van arra, hogy OTP SZÉP-kártyával fizesd a tanfolyam árát.

SZEPKartya2.png

Fitness Company VIP Facebook csoport!

Ezt a csoportot éppen neked és azoknak hoztuk létre, akiket érdekel a fitness szakma, szívesen dolgoznának edzőként és most keresik a szükséges motivációt és információkat.

Azért érdemes csatlakoznod, mert így soha nem maradsz le semmiről. Mindig minden aktualitást feltöltünk a csoportba.
Ezen felül folyamatosan jelentetünk meg hasznos és inspiráló tartalmakat nagyon széles spektrumban.

Könyv-, videó- és programajánlók, blogbejegyzések, magazincikkek, fotók, tippek, beszélgetések, interjúk, képzésekkel kapcsolatos hasznos és fontos infók, sikersztorik, gondolatébresztő írások, hírek és üzenetek találhatóak a csoportban.

Az edzői hivatás és a fitness szakma számos aspektusát ismerheted itt meg.

A csatlakozáshoz kattints ide!

Azonnali jelentkezés

A Fitness Company-ban igényes képzési munka zajlik. Nálunk értékes, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható tudásra tehetsz szert.
Ha szívesen vezetnél Te is telt házas CrossTraining edzéseket azonnal jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, kattints az alábbi linkre!

A jelentkezéshez kattints ide!