International School
for Fitness
and Recreation

„Életem legjobb döntése volt ez az iskola. A tanárok segítségével olyan rejtett képességeim kerültek felszínre melyekre gondolni sem mertem volna.”

Nagy Noémi
aerobik sportoktató


„Azért választottalak Titeket, mert kedvenc oktatóm, akihez évek óta járok, Nálatok végzett jó pár évvel ezelőtt. Sok edzővel találkoztam már, de Őt tartottam leginkább hitelesnek, kreatívnak és sok év után sem untam az óráit. Ezeket az alapokat Ti adtátok neki!

Összességében NAGYON ELÉGEDETT vagyok a tanfolyammal! Sokat jelentett Nekem és biztos, hogy újra Titeket választanálak. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy nem 10 évvel ezelőtt végeztem el a tanfolyamot.”

Szűtsné Bánkúti Réka
Fitness Company aerobik edző„Örülök, hogy végre olyasmivel telnek a napjaim, amit szeretek csinálni és nem a kényszer visz rá. Ez igazán felszabadító!”

Marosvölgyi Andrea
személyi edző

„Ez a negyedik szakmám, de arányaiban sehol ennyi gyakorlatban hasznosítható tudást nem kaptam, és a tanári gárdában kiemelkedő egyéniségek vannak. Az utolsó forintig megérte.”

Malatinszky Zsófia,
triatlon világbajnok
Fitness Company személyi edző, Spinracing oktató


„Én sem azt kaptam a tanfolyamon, amit vártam! Hanem sokkal többet!
Még nem tudom pontosan, hogyan fogom megvalósítani magamat, de a tanfolyam önmagában is egy élmény, ami segít megbirkózni az élet egyéb problémáival.”

Darabos Kriszti
Fitness Company aerobik edző

 

KÖSZÖNÖM, hogy megint sokat tanulhattam a jól felkészült, mindig segítőkész oktatóktól, külön említve Mónit és Ditkét, akik nagyfokú szakmai hozzáértésükről adtak tanúbizonyságot, Katát, aki „hozta a formáját”, és akitől bármikor segítséget és tanácsot (úgy szakmait, mint emberit) lehetett kérni. Legvégül, de nem utolsó sorban Szabó Petit, akinek precizitása, szakmai felkészültsége és a szakmához való hozzáállása példa értékű volt számomra.

Samu Lajos
Személyi edző

 

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a Fitness Company tanfolyamaira.

A jelentkezési lap kitöltése után meg fog jelenni egy Simple Pay online fizetési felület.

Kérünk, hogy az űrlap kitöltése után fizesd ki a képzés regisztrációs díját, 50.000 Ft-ot, amely a tanfolyam árába beleszámít. A tandíj fennmaradó részét ráérsz közvetlenül a tanfolyam előtt kifizetni.

A regisztrációs díj befizetésével tudjuk véglegesíteni a jelentkezésedet.

Köszönjük a jelentkezésedet és szeretettel várunk a Fitness Company-ban.