International School
for Fitness
and Recreation
GET Fit oktató

kezdés időpontja:
2020. november 28.

jelentkezési határidő:
2020. november 18.

részletes információ

jelentkezési lap

GET Fit oktató

A GET FIT edzésprogram a világban napjainkban méltán népszerű felfüggesztés trainer alkalmazásának egyik legfejlettebb edzésrendszere.
Az edzést egy masszív, hevederpár alkalmazásával végezzük, amelyet egy stabil felületre kell felszerelni. A gyakorlatokat a különböző kiinduló pozíciókból, a saját testsúlyunk alkalmazásával végezzük.

A GET FIT különleges erőfejlesztő, állóképesség fejlesztő, egyensúlyfejlesztő és gerincstabilizáló edzéshatást eredményez. Professzionálisan felkészült edzők kezei között a kliensek gyors, és látványos fejlődést érhetnek el.

A GET FIT edzéskoncepció egyrészt a felfüggesztés trainer alapgyakorlatainak magas szintű elsajátításából, másrészt a lehetséges edzésprofilok bemutatásából és alkalmazásából áll.

A tanfolyam időtartama: 2 nap

A tanfolyam tanára

Lukácsi Bernadett
személyi edző, GET Fit profi, funkcionális trainer, aerobik prezenter, diplomás testnevelő tanár, korábban szertornász és sprinter atléta
a pécsi Balance Fitness Klub tulajdonosa

A tanfolyamvezetőnk részletes bemutatkozó anyagához kattints ide!

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztató anyagot!

Készítettünk egy részletes infóanyagot, amelyben a tanfolyammal kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót összegyűjtöttük. Itt találod a képzés árát, a részletfizetési feltételeket és a képzéshez járó meglepetés kedvezményeket is. Ha érdekel a tanfolyam és szívesen csatlakoznál, kattints az alábbi gombra és töltsd le az anyagot!

Részletes tanfolyami infó letöltése

Képzés időpontjai, jelentkezés

A képzés időtartama: 2 nap

Jelentkezési határidő: 2020. november 18.
Beiratkozás és tanfolyamkezdés: 2020. november 28.
A tanfolyam napjai: 2020. november 28-29.


A jelentkezéshez kattints ide!