International School
for Fitness
and Recreation
Jógaoktató képzés

kezdés időpontja:
2024. október 12.

jelentkezési határidő:
2024. október 2.

részletes információ

jelentkezési lap

Jógaoktató képzés


Hogyan vezess úgy jógaórákat, hogy mindig telt házasak legyenek a foglalkozásaid?
Hogyan oktass jóga ászanákat hatékonyan és preventíven?
Hogyan ötvözd a jógagyakorlatokat a modern preventív egészségfelfogással?
Hogyan változtatja meg pozitívan a rendszeres jógázás a testtartást, a személyes energiáinkat és a világról alkotott nézőpontjainkat?
Mitől lesz sikeres egy jógaoktató?
Hogyan építsd fel a jógaóráid vendégkörét úgy, hogy egymásnak adják az emberek a kilincset?

A jóga iránt hatalmas az érdeklődés napjainkban. Egyre többen fedezik fel a rendszeres jógázás szinte felbecsülhetetlen áldásait. Sorra nyílnak a jógaközpontok, rendre veszik fel a fitness klubok a jógát a programjukba és egyre keresettebbek a jól képzett jógaoktatók.

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztatót!

Készítettünk egy részletes infóanyagot, amelyben a tanfolyammal kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót összegyűjtöttük. Ha érdekel a képzés és szívesen csatlakoznál, kattints az alábbi gombra és töltsd le az anyagot!

Jógaoktató képzés részletes infóanyag

Tanfolyamunkon szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a jóga iránt, szeretne elmélyült tanulmányokat folytatni a jóga világában, magas szintű tudásra és gyakorlatra szert tenni, hogy a tanultakat integrálhassa saját életébe és megoszthassa környezetével.

A jógaoktató képzés egy közérthető, nyugati emberre szabott, gyakorlatias tanfolyam. Alapos, letisztult és következetesen felépített rendszert tanulhatsz. A rendszer biztonságot nyújt, miáltal mindig magabiztosan fogsz vendégeid elé kiállni.

A tanfolyamon nemcsak a szakmát tanulod meg, hanem azt is megtanulhatod, hogyan teremts jó hangulatot, oldott légkört tudatos kommunikáció segítségével.

Ezzel a végzettséggel már fogsz tudni professzionális jógaórákat vezetni kezdőknek. Végzett diákjaink többsége rövid idő alatt el tud helyezkedni, vidéken pedig már a képzés ideje alatt is lecsapnak rájuk.

Képzés időpontjai és jelentkezés

A képzés időtartama: 200 óra (6 hónap)

Jelentkezési határidő: 2024. október 02.
Beiratkozás, tanfolyamkezdés: 2024. október 12-13. 
Oktatási hétvégék: október 26-27., november 02-03., november 16-17., november 30 – december 01., december 14-15., január 11-12., január 25-26., február 08-09., február 22-23.

A vizsga tervezett időpontja: szervezés alatt

35.000 Early Bird  jelentkezési kedvezmény július 10-ig

Jelentkezz időben, szerezz értékes tudást és élvezd a kedvezményes árat!
A kedvezményt egy névre szóló kupon formájában kaphatod meg. amit a beiratkozáskor kell bemutatnod. Ez a kupon szükséges lesz a kedvezmény érvényesítéséhez.

Hogyan kaphatod meg a kedvezményt? Mik a kedvezmény felhasználásának pontos feltételei?
Töltsd le a részletes tanfolyami infót és benne megtalálod a részleteket:

részletes infóanyag

Vizsga

A tanfolyam elvégzése után vizsgát kell tenned.
A vizsga egy írásbeli elméleti részből és gyakorlati óravezetésből áll.
A pontos vizsgakritériumokat a tanfolyamon egyeztetjük.

Mitől különleges a jógaoktató tanfolyamunk?

Első sorban a nagyszerű jógaoktató csapatunktól. A képzést vezető tanárok személyisége rendkívül fontos. Az ember, a tanító a lényeg! A hamarosan induló képzésünkön egy megújult, nagy tudással és képzési tapasztalattal rendelkező, kiváló pedagógia képességekkel bíró tanári gárdától tanulhatsz.

Az okleveles jógaoktató képzés tematikája komplex, átfogó képet nyújt a jóga elméletéből és gyakorlatából.
Nagy gondot fordítunk arra, hogy teljes áttekintést kapj a jóga holisztikus világszemléletéről, ugyanakkor szem előtt tartjuk a mai modern ember igényeit is. A képzés rendkívül alapos és gyakorlatias.


Strukturált oktatási profilok, fejlett motivációs és közösségépítő technikák, haladó pedagógiai és pszichológiai szemléletmód jellemzi a jógaoktató tanfolyamunkat.

A képzés tematikája

- A jóga mint komplex életmódrendszer és filozófia
- A jóga ászanák oktatása és tökéletes technikai végrehajtása
- A jóga oktatásának módszertana
- A légzés és az ászanák összekapcsolása
- A jóga oktatásának pedagógiája és pszichológiája
- Óravezetési és piacépítési útmutató 


Az oktatás a Fitness Company jogvédett tananyaga alapján zajlik. Az elméleti előadásokon felkészítjük tanulóinkat arra, hogy tisztában legyenek a jóga oktatásával kapcsolatos elméleti ismeretekkel, és képesek legyenek a lehető leghatékonyabb és egyben legbiztonságosabb jógaprogramok kialakítására és levezetésére. 

A tanfolyam tanárai

Bátri Anikó
Okleveles jógaoktató, NARADA Védikus Akadémia - védikus bölcsész és védikus életmódmentor, sportpszichológia és sportpedagógia tanár, motivációs tréner, személyi edző

Vadász Ákos
diplomás jógaoktató, a Centre de Yoga Iyengar de Paris intézetben szerezte nemzetközi jóga oktató diplomáját és mesterien ötvözi a tradícionalitást a napjaink korszelleme által támasztotta igényekkel. Húsz éve oktat jógát.

Persoczki Gábor
Okleveles jógaoktató, fitness sportedző, marketing és kommunikációs szakember. Korábban rockzenész, gitáros, énekes, aki a rock’n’roll életformát cserélte át a jógikus életvitelre és létfelfogásra. A holisztikus, egészségcentrikus testtudatosság és az oktatói kommunikáció elsajátítása mellett abban is a segítségedre lesz, hogy hogyan építsd be a jóga tanításait a modern mindennapjaidba.

Szalóki Róbert
Okleveles jógaoktató, Jóga gerincterápia tréner, NARADA Védikus Akadémia - védikus életmódmentor és védikus bölcsész hallgató, hosszútávfutó, személyi edző

Kocsis Kati
Rehabilitációs tréner, hangtál terapeuta, Pilates és fitness profi. A képzés során az anatómia és élettan online előadások vezetője.

Pati Nagy Attila
Hatha Jóga oktató, NARADA Védikus Akadémia - védikus bölcsész és védikus életmódmentor, a Fitness Company alapítója és igazgatója


Jogaoktato-Kepzes.jpg

Az oktatók személyes bemutatkozó anyagait a „Csapat” menüpont alatt olvashatod.

Szerezz államilag elismert sportszakmai végzettséget is 50.000 Ft kedvezménnyel!

Lehetőséged lesz a jógaoktató alapképzés mellett jelentős kedvezménnyel államilag elismert fitness szakmai végzettséget is szerezni. Ez főleg akkor lehet érdekes Neked, ha még nincs államilag elismert edzői végzettséged, és szeretnéd, ha lenne.

Önmagában a jógaoktatáshoz nem szükséges államilag elismert sportvégzettség, és nem létezik államilag elismert jógaoktatói végzettség. Viszont nagyon hasznos lehet sport és preventív fitness szakmai alapokat is megszerezned. Így a tradicionális jógatudomány és a mai modern fitness ismereteivel felvértezve különleges tudáskombinációra tehetsz szeret.

Ha beiratkozol az Okleveles jógaoktató képzésre, kapsz tőlünk egy 50.000 Ft értékű kedvezményt, amelyet bármelyik államilag elismert sportszakmai végzettséget nyújtó képzésünkön felhasználhatsz. Az alábbi tanfolyamok közül választhatsz:

Csoportos fitness instruktor
Aerobik sportoktató
Fitness instruktor
Testépítés és fitness sportoktató
Személyi edző

Milyen képzéseket ajánlunk a Jógaoktató oktató végzettség mellé?

Érdemes hosszabb távon azon is elgondolkodni, hogy milyen egyéb edzésmódszereket lenne érdemes a jövőben a jógaoktató tudásod mellé megtanulnod.

Az alábbi képzéseken is érdemes elgondolkodnod:

Táplálkozási Tanácsadó Wellness Trainer
Pilates oktató
Testegyensúly Preventív Gerinctréning

Korábbi tanulóink véleményeiből

„A Fitness Company kezdő jógaoktató képzése stabil alapot és rendszerelméletet adott a jógaoktatás elkezdéséhez.Ezt most, hogy már magam is tartok kezdő jógaórát, hétről hétre újra megtapasztalom. Vadász Ákos Tullió fantasztikus szakmai tudása és oktatói szemlélete nagy hatással volt a tananyagon túl személyes példájával is rám mind oktatóként, mind magánemberként gyakorlásom során.
A képzésen remek csapatot ismerhettem meg és nagyon jó hangulatban teltek a közös hétvégék, köszönöm szépen!”

Fábián Réka
Okleveles jógaoktató

”Hálásan köszönöm a jógaoktató-képző első hétvégét, nagyon tetszik hogy egy szeretetteljes, befogadó-elfogadó légkört teremtettek, ez nekem nagyon fontos.
Látszik a profizmus, szakmai alázat és hozzáértés, ami szintén fontos számomra.”

Dudvai János
Okleveles jógaoktató

“Mivel én jógában teljesen kezdő vagyok, így olyan érzés mintha mély vízbe dobnának. Erre számítottam, és ez benne a jó.
Nagyon tetszik hogy minél többet akartok átadni, ez pont az ellentéte annak ahogy eddig tanultam. Külön tetszik hogy otthon rengeteget kell foglalkozni vele, így ez nem csak egy hétvégi tanfolyam
Köszönöm a hozzáállást az oktatáshoz. Látszik neked is fontos, hogy fejlődjünk, nem csak nekünk.”

Tóth István
Okleveles jógaoktató

Az alábbi véleményeket pedig a legutolsó képzésünk vizsgája után kaptuk a Fitness Company VIP csoportunkban:

Joga_oktato_kepzes3.png

Joga_Oktato_Kepzes_2.png

Részletes infóanyag a tanfolyamról

Töltsd le a Jógaoktató oktató képzés részletes infóanyagát, amelyben megtalálod a képzés aktuális árát, a részletfizetési feltételeket és minden fontos információt, ami az alapos tájékozódáshoz szükséges lehet.

Jógaoktató oktató képzés részletes infó

Használd a SZÉP-kártyádat a fizetéshez!

Az iskolánk OTP SZÉP-kártya szolgáltató partner lett.
Ha a jövőben tanulni szeretnél nálunk, lehetőség van arra, hogy OTP SZÉP-kártyával fizesd a tanfolyam árát.

SZEPKartya2.png

Jelentkezés a tanfolyamra

Ha pedig azonnal jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, kattints az alábbi linkre:

Jelentkezés a jógaoktató képzésre