International School
for Fitness
and Recreation
Kickbox athletics oktató

kezdés időpontja:
2024. november 29.

jelentkezési határidő:
2024. november 19.

részletes információ

jelentkezési lap

Kickbox athletics oktató

Vágj bele a KickBox Athletics edzői képzésbe és fedezd fel a küzdősportok energiáját! Az intenzív edzésekkel gyorsan és hatékonyan javítod az állóképességedet, erősíted törzsizomzatodat és formálod az alakodat. Próbáld ki és tapasztald meg, hogy milyen fantasztikus sikerélményeket adhat egy ilyen dinamikus és látványos edzésprogram!

Stressz? Idegeskedés? Felejtsd el őket!
Az adrenalin és az endorfin szintjének robbanásszerű emelkedése, amelyet a KickBox Athletics edzések generálnak, az egyik legjobb stressz levezető módszer. Az intenzív, küzdősport elemekből építkező edzések nem csak kemény terhelést nyújtanak az izmaidnak és égetik a kalóriákat, hanem javítják a testi és lelki egészségedet is.

A KickBox Athletics programok nem csak csoportos órák során alkalmazhatóak, hanem személyi edzések és konditermi edzések kiegészítőjeként is nagyszerűen bevethetők. Ha szeretnéd megtanulni, hogy hogyan építhetsz be izgalmas, küzdősport alapú elemeket az edzéseidbe, akkor a KickBox Athletics edzői képzés a legjobb választás számodra!

Fedezd fel a magabiztosság és a kitartás érzését a KickBox Athletics-edzések segítségével!"

Maguknak a kickbox mozgáselemeknek a begyakorlása és egyre magabiztosabb kivitelezése is rengeteg sikerélményt nyújt a vendégeknek és az edzőnek egyaránt.

Nagyon szép programot tanítunk, érdemes kipróbálnod.

Tanfolyamvezetőnk Kálmán István nemzetközi Billy Blanks Tae Bo instruktor valamennyi kondicionális képességet fejlesztő extrém kemény edzésmódszert tanít.
Légy mestere a módszernek és ragadd magaddal vendégeidet!

Tanfolyam időtartama: 3 nap (+1 vizsganap)

Képzés időpontjai, jelentkezés

A képzés időtartama: 3 nap

Jelentkezési határidő: 2024. november 19.
Beiratkozás és tanfolyamkezdés: 2024. november 29.
A tanfolyam napjai: 2024. november 29-30 - december 01.

A tanfolyam tanára

Kálmány István, Billy Blanks Tae Bo instruktor, személyi edző, aerobik prezenter

István nagy gondot fordít a KickBox Athletics alaptechnikák precíz elsajátítására. Kiváló pedagógiai érzékkel, odafigyeléssel és humorral oktat.

Istvántól nem csak azt tanulhatod meg, hogy állíts össze kreatív és kemény KickBox Athletics programokat, hanem arról is tanulhatsz, hogyan működtesd az edzői tudásodat a való életben, hogyan bánj a klienseiddel úgy, hogy egyre nagyobb vendégköröd épüljön.

A tanfolyamvezetőnk részletes bemutatkozó anyagához kattints ide!

Ha még nincs fitness alapvégzettséged

Ezt a tanfolyamot akkor is elvégezheted, ha még nincs sport vagy fitness szakmai alapvégzettséged. Ebben az esetben feltétlenül érdemes lenne beiratkoznod valamelyik alaptanfolyamunkra. Itt megszerezheted azt az általános és speciális fitness szakmai tudásbázist, amelynek birtokában már teljesen jogszerűen és eredményesen fogod tudni építeni az edzői pályafutásodat.

Az alábbi két alapképzés ajánljuk a figyelmedbe:

Fitness instruktor
Csoportos fitness instruktor

Milyen végzettséget kapsz a képzés elvégzése után?

Ez a képzésünk KickBox Athletics Instruktor oklevelet nyújt. Az oklevél kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti aktív részvétel.

Használd a SZÉP-kártyádat a fizetéshez!

Az iskolánk OTP SZÉP-kártya szolgáltató partner lett.
Ha a jövőben tanulni szeretnél nálunk, lehetőség van arra, hogy OTP SZÉP-kártyával fizesd a tanfolyam árát.

SZEPKartya2.png

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztató anyagot!

Készítettünk egy részletes infóanyagot, amelyben a tanfolyammal kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót összegyűjtöttük. Itt találod a képzés árát, a részletfizetési feltételeket és a képzéshez járó meglepetés kedvezményeket is. Ha érdekel a tanfolyam és szívesen csatlakoznál, kattints az alábbi gombra és töltsd le az anyagot!

Részletes tanfolyami infó letöltése

Fitness Company VIP Facebook csoport!

Ezt a csoportot éppen neked és azoknak hoztuk létre, akiket érdekel a fitness szakma, szívesen dolgoznának edzőként és most keresik a szükséges motivációt és információkat.

Azért érdemes csatlakoznod, mert így soha nem maradsz le semmiről. Mindig minden aktualitást feltöltünk a csoportba.
Ezen felül folyamatosan jelentetünk meg hasznos és inspiráló tartalmakat nagyon széles spektrumban.

Könyv-, videó- és programajánlók, blogbejegyzések, magazincikkek, fotók, tippek, beszélgetések, interjúk, képzésekkel kapcsolatos hasznos és fontos infók, sikersztorik, gondolatébresztő írások, hírek és üzenetek találhatóak a csoportban.

Az edzői hivatás és a fitness szakma számos aspektusát ismerheted itt meg.

A csatlakozáshoz kattints ide!

Azonnali jelentkezés

A Fitness Company-ban igényes képzési munka zajlik. Nálunk értékes, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható tudásra tehetsz szert.
Ha szívesen vezetnél Te is telt házas KickBox Athletics edzéseket azonnal jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, kattints az alábbi linkre!

A jelentkezéshez kattints ide!