International School
for Fitness
and Recreation
Táplálkozási Tanácsadó Wellness Trainer

kezdés időpontja:
2024. március 23.

jelentkezési határidő:
2024. március 17.

részletes információ

jelentkezési lap

Táplálkozási Tanácsadó Képzés

Merülj el az egészséget támogató táplálkozás tudományában Héder Éva diplomás dietetikus vezetésével! Az ő neve garancia arra, hogy az online képzésünkön nem csupán elméleti tudást kapsz, hanem valós, gyakorlati ismereteket is, amelyekkel te is segíthetsz másoknak az egészséges életmód kialakításában.

Válj Te is az egészséges táplálkozás megbízható szakértőjévé, aki magabiztos tudására építve hozza meg a legjobb döntéseket – legyen szó saját étrendedről, vagy másoknak szóló tanácsadásról.

A tudásban az erő

Életmódod és táplálkozási szokásaid alapvetően meghatározzák az életminőségedet is. Tanfolyamunkon betekintést nyerhetsz az egészséges táplálkozás világába, ami nem csak arról szól, hogy jól nézz ki, hanem arról is, hogy jól is érezd magad.

Megtanulhatod, hogyan kontrollálhatod a testsúlyodat anélkül, hogy állandóan a kalóriákat kelljen számolgatnod. Fedezd fel, hogyan támogathatja a helyes táplálkozás az immunrendszeredet, növelve ezzel a vitalitásodat és ellenálló képességedet a betegségekkel szemben.
Az általunk kínált képzés segítségével megértheted, hogy az ételek milyen hatással vannak a hormonháztartásodra és hogyan befolyásolhatod pozitívan az egészségedet minden egyes étkezéssel.

Tanuld meg a táplálkozásod és a hormonrendszered közötti összefüggéseket, hogy megértsd, miért van szükséged bizonyos tápanyagokra, és hogyan befolyásolják ezek az alvásodat, energiaszintedet, sőt, a hangulatodat is.
Legyél a változás, amit látni szeretnél!

Nem csak saját életedet változtathatod meg előnyös módon az általunk nyújtott tudással, hanem másoknak is segíthetsz az egészségesebb életmód kialakításában. Táplálkozási szakértőként tevékenykedni nem csupán munka, hanem hivatás is, amellyel valódi értéket adhatsz a családodnak és a hozzád forduló embereknek.

25 előadás, amely formálja a gondolkodásodat, tájékoztat, tanít és tudatossá tesz. Az online tanfolyamunk minden része a táplálkozás tudományának egy-egy fontos szeletét tárja eléd, hogy a végére teljes képet kapj az egészséges életmód összes aspektusáról.

Kattints az alábbi gombra és töltsd le a részletes tanfolyami infóanyagot
Ez a tanfolyam életed egyik legjobb befektetése lesz.

Részletes képzési infó

A tudásban az erő!
És mi a Táplálkozási Tanácsadó képzés során a legjobb tudást kínáljuk neked, hogy energikus és egészségtudatos életmódot élhess.

Nézd meg Héder Évi rövid tanfolyam indító és bemutatkozó videóját!

 

A tanfolyam tanára

Héder Éva
diplomás dietetikus, funkcionális gyógyászat és mikrobiom szakértő, táplálkozási életmódmentor, fogyókúrás életmód tanácsadó, személyi edző, tizenkét éven át a Fat Free Testsúlycsökkentő Központ vezető tanácsadója és igazgatója

Évi a Semmelweis Egyetem dietetikus szakán végzett, méghozzá kiváló eredménnyel. Magyarországon egyedülálló tudás- és tapasztalatrendszerre tett szert a táplálkozástudományok szakterületén. Ráadásul nagyszerű előadó, aki mondanivalóját rendkívül gyakorlatias módon képes átadni a tanulóinak.

Évi nem csak komoly tudású dietetikus, hanem egy igazi életművész is, aki a saját életében is szenvedélyesen gyakorolja mindazt, amit tanít. Előadásai lendületesek, szellemesek és valódi élményt nyújtanak. Mindennapjai a legjobb példát szolgáltatják arra, hogy a helyes táplálkozás és életmód milyen csodálatos hatással lehet az egész családra. Ő nem csak tanít, hanem éli is mindazt amit tanít.

Éva rendkívül kedves és inspiráló személyiség, akitől élmény tanulni. Kiváló előadói készségeivel képes lekötni a hallgatók figyelmét, miközben komplex táplálkozási és egészségügyi témákat tesz érthetővé és élvezhetővé.

Hozd ki magadból a legtöbbet! Engedd, hogy Éva vezessen és inspiráljon azon az utazáson, mely során nem csak a táplálkozási tanácsadóként rejlő lehetőségeket ismered meg, hanem a saját és családod egészségét is új szintre emelheted.

Évi személyes bemutatkozó anyagát az alábbi linkre kattintva olvashatod:

Fitness Company Csapat

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztatót!

Készítettünk egy részletes infóanyagot, amelyben a tanfolyammal kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót összegyűjtöttük. Ha érdekel a táplálkozási tanácsadó képzés és szívesen csatlakoznál, kattints az alábbi gombra és töltsd le az anyagot!

Részletes infó letöltés

A képzés online módon kerül lebonyolításra

Videón rögzített oktató anyagot kapsz.
A képzés teljes tananyagát egy zárt és védett videó felületen fogod megkapni. Természetesen az előadások szemléltető diasorát is letöltheted.

Mi van, ha kérdéseid lesznek az előadások közben?
Arra fogunk kérni, hogy a képzés közben felmerült kérdéseidet rögzítsd és küldd el nekünk e-mailben.
Héder Évi a tanfolyam vezetője minden kérdésre válaszolni fog.
A válaszokat vagy videós formátumban tesszük közzé.

A Táplálkozási Tanácsadó képzés teljes anyaga összesen négy nap feldolgozható, de az összes videót tíz napon keresztül elérhetővé tesszük számodra. A videós oktatási anyagokat egy védett e-learning felületen tudod megtekinteni, amelyhez egyedi hozzáférést fogsz kapni.

A képzési napok a következők lesznek

A tananyag négy nap alatt kényelmesen feldolgozható, de szeretnénk bőséges időt adni, hogy az egyéni időbeosztásodnak megfelelően tudj tanulni.
2024. március 23-31. A videók a tanfolyam teljes időtartama alatt, kilenc napon keresztül elérhetőek lesznek.
                                                         

A felmerülő kérdésekre adandó válaszokat a képzést követően előre megadott időpontban kapjátok meg videón.

Milyen előnyei vannak ennek az oktatási formának?

Azért választottuk a videós megoldást, mert így számos előnyt élvezhetsz:

- a saját otthonodban, kényelmes körülmények között tudsz tanulni
- az adott napon a számodra legmegfelelőbb időszakban tudod megnézni az anyagokat.
- szükség esetén hosszabb szüneteket is tarthatsz két előadás között
- bármikor megállíthatod vagy visszatekerheted az előadást, ha véletlenül lemaradtál volna
- így könnyen és részletesen tudsz jegyzetelni

Egyetlen dolgot kell csak megszervezned.

Tedd szabaddá magad ezekre a napokra és teremts csendet, nyugalmat a lakásban, ahol tanulni fogsz!
Ne zavarjon senki!

A beiratkozás

A beiratkozást is online formában fogjuk lebonyolítani.

A beiratkozás menetéről a jelentkezésedet követően időben tájékoztatunk.
Az oktatási felülethez való hozzáférésről pedig közvetlenül a képzés első napja előtt kapsz e-mailben tájékoztatást.

Használd a SZÉP-kártyádat a fizetéshez!

Az iskolánk OTP SZÉP-kártya szolgáltató partner lett.
Ha a jövőben tanulni szeretnél nálunk, lehetőség van arra, hogy OTP SZÉP-kártyával fizesd a tanfolyam árát.

Táplálkozási tanácsadó képzés SZÉP kártyával

A táplálkozási tanácsadó képzés tematikája

- A táplálkozás élettana
- A táplálkozást érintő tudományos kategóriák
- Az elhízás kezelésének komplex terápiás lehetőségei
- Divatos fogyókúra módszerek és azok kritikáik
- Az immunrendszer és a táplálkozás
- Táplálékkiegészítők
- Speciális célcsoportok táplálkozása
- A személyre szabott étrend tervezésének módszertan
- Edzői és dietetikusi kompetenciák
- Általános sporttáplálkozási ismeretek
- A sportágspecifikus táplálékkiegészítők alkalmazása

Lefogyni de okosan!
Interjú Héder Évivel, a képzés megteremtőjével

Néhány éve készítettünk egy interjút Héder Évivel, a tanfolyam megálmodójával. Szó esik a Fat Free Testsúlycsökkentő Központban szerzett tapasztalatokról, az egyetemen végzett kutatásáról, az edzői munka és a táplálkozási tanácsadás kapcsolódásáról és persze arról is, miért érdemes ezt a képzést elvégezned.

A cikk olvasásához kattints ide!

Olvasd el a FitNEXT Magazinban készült cikket is!

A FitNEXT Online Magazinban is készült egy interjú Évivel, amelyben azt járjuk körbe, hogy miért érdemes a Táplálkozási Tanácsadó képzést is elvégezni, mit kapsz ettől a képzéstől, hogyan integrálhatod az edzői munkádba. Rengeteg hasznos kérdést és nézőpontot érintünk a beszélgetés során. Feltétlenül olvasd el ezt az interjút is!

A cikk olvasásához kattints ide!

Korábbi tanulóink véleményeiből

„Évi profizmusa szakmailag, előadóként és emberileg lenyűgöző. Minden önmagára igényes  embernek ott lenne a helye ezen a tanfolyamon, de edzőknek hatványozottan ajánlom! Rendkívül élvezetes volt, nem száraz tananyag, egy percet se unatkoztunk!:)”

Suppan Hajnalka Nina
 
„Héder Éva kiváló szakember a tananyagot érthetően és kimagasló szinten adja át. Magával ragadó a lelkesedése és ez mindenkit megfog. Már a tanfolyam első napja után teljesen felborogattam az addigi étkezési szokásaimat. Olyan ismeret anyagra sikerült ezalatt a négy nap alatt szert tennem amit sehol máshol nem kapnék meg.”

Sturm Ferenc

„Az egészséges táplálkozásról nem lehet eleget beszélni, annyi tévhit és fogyókúrás javaslat áraszt el minket nap mint nap. Ez a tanfolyam mind elméleti mind gyakorlati szempontból, sokoldalú bepillantást engedett a témában. Elindított, és irodalmakat, további forrásokat ajánlott a téma alaposabb megismeréséhez. Legjobban az tetszett, hogy a mindennapi gyakorlatból és problémákból indult ki, és egy egységes, nem minden részletében közismert elméleti háttér alapján adott választ a gyakorlatban bennünk is felmerülő táplálkozási problémákra.”

Völgyi Márta
 
„A Táplálkozási tanácsadó tanfolyam olyan ismeretekkel vértez fel, amikkel könnyedén tudsz tanácsot adni, vagy a saját táplálkozásodat rendbe tenni. Hasznos, érthető és szórakoztató volt a tanfolyam!”

Hódos Gábor

„Évi és Anita nagyon összeszedett, komplex és átfogó módon foglalta össze mindazt, ami a képzés célja. Olyan minőségű tudást adnak át nekünk, amivel remekül kiegészíthetjük az edzői munkánkat.”

Simon Ildikó

Esetleg még nincs államilag elismert sportszakmai végzettséged?

Ha még nincs államilag elismert sportvégzettséged, nem probléma. A képzésre előzetes sportvégzettség nélkül is jelentkezhetsz.

Viszont ha a fitness és életmódtanácsadó szakmában szeretnél dolgozni, hosszabb távon feltétlenül érdemes elgondolkodnod azon, hogy mielőbb elvégezz egy minőségi államilag elismert fitness tanfolyamot.

Egy ilyen képzésen ugyanis megkapod a stabil sport és fitness szakmai tudásbázist, amelynek birtokában tudatos, magabiztos és igazán hiteles fitness edző és életmódtanácsadó válik belőled.

Az alábbi képzéseket érdemes megfontolnod:

Csoportos fitness instruktor
Aerobik sportoktató
Fitness instruktor
Testépítés és fitness sportoktató
Személyi edző

Fitness Company VIP Facebook csoport!

Ezt a csoportot éppen neked és azoknak hoztuk létre, akiket érdekel a fitness szakma, szívesen dolgoznának edzőként és most keresik a szükséges motivációt és információkat.

Azért érdemes csatlakoznod, mert így soha nem maradsz le semmiről. Mindig minden aktualitást feltöltünk a csoportba.
Ezen felül folyamatosan jelentetünk meg hasznos és inspiráló tartalmakat nagyon széles spektrumban.

Könyv-, videó- és programajánlók, blogbejegyzések, magazincikkek, fotók, tippek, beszélgetések, interjúk, képzésekkel kapcsolatos hasznos és fontos infók, sikersztorik, gondolatébresztő írások, hírek és üzenetek találhatóak a csoportban.

Az edzői hivatás és a fitness szakma számos aspektusát ismerheted itt meg.

A csatlakozáshoz kattints ide!

Részletes infóanyag a tanfolyamról

Töltsd le a tanfolyam részletes infóanyagot, amelyben megtalálod a képzés aktuális árát, a járulékos kedvezményeket, amelyeket ajándékba adunk a Táplálkozási Tanácsadó végzettség mellé.

Táplálkozási Tanácsadó képzés infó

Azonnali jelentkezés

Ha pedig azonnal jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, kattints az alábbi linkre:

Táplálkozási tanácsadó jelentkezés