Legyen a hobbid

a hivatásod!

Tanulj a sikeres edzÔk iskolájában

Részletes tanfolyami információk

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztató anyagokat és iratkozz fel a Karriertervező Hírlevél sorozatunkra!

Részletes tanfolyami információk
Kérem a részletes
információt!

A Fitness Company felnőttképzési szolgáltatásai

Korábban megszerzett kompetenciák felmérése és beszámítása

Ez a felnőttképzési szolgáltatási tevékenységünk az alábbi szakképesítések megszerzésére készülő résztvevők esetében érvényesíthetők:

Aerobik sportoktató
Testépítés és fitness sportoktató
Csoportos fitness instruktor
Fitness instruktor
Személyi edző

Mint azt a sportszakmai képesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek kiadásáról szóló rendeletek lehetővé teszik az OKJ-s képzések során a szakmai vizsga egyes részei alól felmentést kérhetnek azok, akik az adott vizsgamodulból sportszakember képzés keretében sikeres vizsgát tettek.

Akik a fenti felmentési lehetőséggel élni kívánnak, azoknak a vizsgaszervező intézményhez címzett „szakmai vizsgarész alóli felmentés iránti kérelmet” kell benyújtaniuk a Fitness Company Kft-nél.

Továbbá az OKJ-s tanfolyamaink kezdetekor felmérjük a tanulók sportolási szokásait és előzetes sportjellegű tanulmányait, és a felmérés eredményeit az oktatás során figyelembe vesszük.

Pályaorientációs és korrekciós tanácsadás

Képzéseink rendkívül piac- és gyakorlatorientáltak. Kiemelt célunknak tartjuk, hogy tanulóinknak olyan képzést adjunk, amely tartalmazza a sikeres elhelyezkedéshez és a piaci érvényesüléshez szükséges praktikus tudnivalókat.

E szolgáltatásunk már a résztvevők „beiskolázásakor” megkezdődik és tart a képzés befejezéséig.

Évente egy alkalommal meghirdetésre kerül az Ingyenes Fitness Company Nyílt Nap - Pályaorientációs és korrekciós előadássorozat, amelyen a tanulóink és külsős érdeklődők ingyenesen és önkéntes alapon vehetnek részt.