Oktatási

hûségprogram

Részletes tanfolyami információk

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztató anyagokat és iratkozz fel a Karriertervező Hírlevél sorozatunkra!

Részletes tanfolyami információk
Kérem a részletes
információt!

basic oktatói csomag

tanulj 50%-os kedvezménnyel!

A Basic Oktatási Csomaggal az OKJ-s sportoktató, Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor és a Személyi edző tanfolyamaink tanulói választhatnak egy-egy továbbképző tanfolyamot, amelyből 50%, azaz 37.000 Ft-os kedvezményt adunk. Az alábbi tanfolyamok közül választhatsz:
SpinRacing, Gymstick Muscle, Kölyökfitness Gyermek Aerobik, Testegyensúly Preventív Gerinctréning, Pilates, Életmódtanácsadó Wellness Trainer, Funkcionális Trainer, AquaFitness, X-Training Cross Fitness, GET Fit, Kickbox Athletics, Step

vip oktatói csomag

akár 120 000 Ft-os kedvezmény

A VIP Oktatási Csomagunkban az Aerobik sportoktató, a Testépítés és fitness sportoktató, a Fitness instruktor, a Csoportos fitness instruktor és a Személyi edző tanfolyamaink tanulói öt különböző tanfolyam közül választhatnak. Ezek a következők:

Gymstick Muscle
GET Fit
Kickbox Athletics
Step aerobik
X-Training Crossover Fitness  

A megtakarítható összeg már a VIP Oktatási Csomagon belül is a választott tanfolyamok számától függően 30.000 és 120.000 Ft között lehet.

személyi edzÔ oktatási csomag

50 000 Ft kedvezménnyel

A Személyi Edző Bónuszt kihasználva az OKJ-s sportoktató, Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor tanfolyamaink tanulói 50.000 Ft-tal olcsóban végezhetik el a Személyi edző tanfolyamunkat. Ezzel a kedvezménnyel 239.000 Ft helyett csak 189.000 Ft a képzés ára.

Jógaoktató oktatási csomag

50 000 Ft kedvezménnyel

A Jógaoktató Bónuszt kihasználva az OKJ-s sportoktató, Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor és a Személyi edző tanfolyamaink tanulói 50.000 Ft-tal olcsóban végezhetik el az okleveles Jógaoktató tanfolyamunkat.
Ezzel a kedvezménnyel 190.000 Ft helyett csak 140.000 Ft a képzés ára.