International School
for Fitness
and Recreation

basic oktatói csomag

tanulj 30 000 Ft kedvezménnyel!

A Basic Oktatási Csomaggal a Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Aerobik sportoktató, Testépítés sportoktató, a Személyi edző és az Okleveles Jógaoktató tanfolyamaink tanulói választhatnak egy-egy továbbképző tanfolyamot, amelynek árából 30.00 Ft-os kedvezményt adunk. Az alábbi tanfolyamok közül választhatsz:
SpinRacing, Gymstick Muscle, Kölyökfitness Gyermek Aerobik, Testegyensúly Preventív Gerinctréning, Pilates, Táplálkozási Tanácsadó Wellness Trainer,  AquaFitness, CrossTraining, GET Fit, Kickbox Athletics, Step aerobik

vip oktatói csomag

akár 120 000 Ft-os kedvezmény

A VIP Oktatási Csomagunkban az Aerobik sportoktató, a Testépítés és fitness sportoktató, a Fitness instruktor, a Csoportos fitness instruktor és a Személyi edző tanfolyamaink tanulói öt különböző tanfolyam közül választhatnak. Ezek a következők:

Gymstick Muscle
GET Fit
Kickbox Athletics
Step aerobik
X-Training Crossover Fitness  

A megtakarítható összeg már a VIP Oktatási Csomagon belül is a választott tanfolyamok számától függően 30.000 és 120.000 Ft között lehet.

személyi edző oktatási csomag

50 000 Ft kedvezménnyel

A Személyi Edző Bónuszt kihasználva a Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Aerobik sportoktató, Testépítés és fitness sportoktató valamint a Jógaoktató tanfolyamaink tanulói 50.000 Ft-tal olcsóban végezhetik el a Személyi edző tanfolyamunkat.

Jógaoktató oktatási csomag

50 000 Ft kedvezménnyel

A Jógaoktató Bónuszt kihasználva a Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, az Aerobik sportoktató, a Testépítés és fitness sportoktató és a Személyi edző tanfolyamaink tanulói 50.000 Ft-tal olcsóban végezhetik el a 200 órás Okleveles Jógaoktató tanfolyamunkat.