videók

Részletes tanfolyami információk

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztató anyagokat és iratkozz fel a Karriertervező Hírlevél sorozatunkra!

Részletes tanfolyami információk
Kérem a részletes
információt!

 

A suli, ahol élmény a tanulás

Az igazi siker az, ha a saját elképzelésünk szerint élhetjük az életünket. A videón szereplő diákoknak a hobbijuk lesz a hivatásuk és tudásukat vendégek százaival fogják megosztani a napi munkájuk során. Ezért mondjuk azt, hogy a Fitness Company a sikeres edzők iskolája.

 

aerobik és group instruktor tanfolyamok

Aerobik sportoktató és Csoportos fitness instruktor tanfolyamaink a legnépszerűbbek Magyarországon. Nem adjuk lejjebb. Mi igazi profikat képezünk!

 

A sikeres edzÔk iskolája

A videó az edzői tanfolyamunk szakmai napján készült, ahol tanítványaink különböző edzésmódszereket és mozgástrendeket tesztelhettek.Ha Te is szeretnél a fitness szakmában dolgozni vagy vállalkozni, nálunk a legjobb helyen jársz.

 

Fitness Company Kongresszus 2010

A 2010-es tavaszi Aerobik, Pilates és Cycling Kongresszus a Fitness Company talán eddigi legjobb szakmai rendezvénye volt olyan nemzetközi fitness profik részvételével, mint Doro Giera és Giacomo Macri.

 

Gymstick muscle, a szupersláger

Pati Nagy Attila és Lukácsi Betti Gymstick Muscle órája a TESCO FittAréna rendezvényen 2012 november 25-én.

 

A Fitness Company Csapat Lendületben

Tanáraink nem csak profi előadók, de a legkiválóbb fitness szakemberek, pedagógusok és tanácsadók is egyben. Ha szeretnél magad is a legjobbak közé tartozni, tanulj nálunk!

 

Fitness Company SztáredzÔk

Tanáraink a legnagyobb hazai fitness rendezvények rendszeres fellépői és előadói. A videó a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon készült 2014-ben.

 

A Fitness Company tanárai akcióban

A jövő aerobik, testépítő és személyi edző nemzedékét tanítjuk, neveljük és készítjük fel a sikerre. A Fitness Company a sikeres edzők iskolája.