International School
for Fitness
and Recreation

 

csoportos fitness szakmai nap

A videó az egyik intenzív gyakorlati képzési hétvégén készült, ahol csoportos fitness instruktorok és fitness instruktorok népszerű csoportos edzésmódszereket gyakoroltak.

 

spinracing oktató tanfolyam

A SpinRacing kreatív, intenzív, total-body tréning. Az egyik legnépszerűbb képzésünk évtizedek óta.

 

személyi edző képzés outdoor tréning

A videót a Személyi edző tanfolyamunk egyik gyakorlati hétvégéjén, a Római-parton végzett szabadtéri edzésprofilok gyakorlása során készítettük.

 

Fitness company Szakmai nap

A szakmai rendezvényeink kiváló lehetőséget nyújtanak a megújulásra, feltöltődésre és tapasztalatcserére.

 

kölyökfitness gyermek aerobik

A Kölyökfitness Gyermek Aerobik oktató tanfolyam az egyik büszkeségünk. Gyerekekkel foglalkozni öröm és kiváló üzleti lehetőség is egyben.

 

gymstick total body training

A Gymstick egy zseniális funkcionális sporteszköz. A Gymstick edzőképzésünk pedig egy kiváló kiugrási lehetőséghez nyújt minden résztvevőnek értékes tudásanyagot.

 

bevezetés a jógába

A jóga fontos elem a Fitness Company életében. Ez a videót az egyik bevezető jóga foglalkozásunkon készítettük.

 

Fitness company szakmai kongresszus

Az iskolánk egyik szakmai rendezvénye, ahol sok száz tanítványunkkal egy egész napon át osztottunk meg új edzéstechnikákat és új edzésmódszereket.

 

afterwork fitness party

Néha gondolunk egyet és megszervezünk egy-egy vidéki fitness party-t. Ez a videó az egyik ilyen rendezvényünkön készült Dunaújvárosban.

 

A suli, ahol élmény a tanulás

Az igazi siker az, ha a saját elképzelésünk szerint élhetjük az életünket. A videón szereplő diákoknak a hobbijuk lesz a hivatásuk és tudásukat vendégek százaival fogják megosztani a napi munkájuk során. Ezért mondjuk azt, hogy a Fitness Company a sikeres edzők iskolája.

 

aerobik és group instruktor tanfolyamok

Aerobik sportoktató és Csoportos fitness instruktor tanfolyamaink a legnépszerűbbek Magyarországon. Nem adjuk lejjebb. Mi igazi profikat képezünk!

 

A Fitness Company Csapat Lendületben

Tanáraink nem csak profi előadók, de a legkiválóbb fitness szakemberek, pedagógusok és tanácsadók is egyben. Ha szeretnél magad is a legjobbak közé tartozni, tanulj nálunk!

 

A Fitness Company tanárai akcióban

A jövő aerobik, testépítő és személyi edző nemzedékét tanítjuk, neveljük és készítjük fel a sikerre. A Fitness Company a sikeres edzők iskolája.