International School
for Fitness
and Recreation

„Ez a negyedik szakmám, de arányaiban sehol ennyi gyakorlatban hasznosítható tudást nem kaptam, és a tanári gárdában kiemelkedő egyéniségek vannak. Az utolsó forintig megérte.”

Malatinszky Zsófia,
triatlon világbajnok
Fitness Company személyi edző, Spinracing oktató


„Én sem azt kaptam a tanfolyamon, amit vártam! Hanem sokkal többet!
Még nem tudom pontosan, hogyan fogom megvalósítani magamat, de a tanfolyam önmagában is egy élmény, ami segít megbirkózni az élet egyéb problémáival.”

Darabos Kriszti
Fitness Company aerobik edző


„Nem hinném, hogy bárki hitelesebb lenne Indoor Cycling ügyben, mint Pati Nagy Attila! Aki komolyan veszi ezt a műfajt, az itt végzi el a SpinRacing tanfolyamot!”

Aranyi Flóra
Okleveles Spinracing oktató


„Szívből ajánlom a Fitness Company sportedző képzését számodra. Hogy miért?
Két alapvető oka van. Egyrészt az itt szerzett tudás birtokában bátran és önbizalommal telve állok ki tanítani sport vendégeimet. Másrészt itt olyan sikerélményben volt részem, amit egyetemi tanulmányaim alatt sem éreztem soha, vagyis: Legyen hivatásod a hobbid! Végre megtaláltam.”

Póczik Anita
Fitness Company aerobik edző


„Életem legjobb döntése volt ez az iskola. A tanárok segítségével olyan rejtett képességeim kerültek felszínre melyekre gondolni sem mertem volna.”

Nagy Noémi
aerobik sportoktató


„Örülök, hogy végre olyasmivel telnek a napjaim, amit szeretek csinálni és nem a kényszer visz rá. Ez igazán felszabadító!”

Marosvölgyi Andrea
személyi edző
Korábban végzett tanulóink véleményeibŐl

„Azért választottalak Titeket, mert kedvenc oktatóm, akihez évek óta járok, Nálatok végzett jó pár évvel ezelőtt. Sok edzővel találkoztam már, de Őt tartottam leginkább hitelesnek, kreatívnak és sok év után sem untam az óráit. Ezeket az alapokat Ti adtátok neki!
A tanfolyamot számomra az oktatók tették különlegessé! Mindegyikük - kivétel nélkül!- hiteles, szakmailag felkészült, rugalmas, életvidám. Fantasztikusak voltak az előadások és hihetetlen élményt jelentettek a gyakorlati hétvégék. Feltöltődtem és ihletet kaptam tőlük. Összességében NAGYON ELÉGEDETT vagyok a tanfolyammal! Sokat jelentett Nekem és biztos, hogy újra Titeket választanálak. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy nem 10 évvel ezelőtt végeztem el a tanfolyamot.”

Szűtsné Bánkúti Réka
Fitness Company aerobik edző


KÖSZÖNÖM, hogy megint sokat tanulhattam a jól felkészült, mindig segítőkész oktatóktól, külön említve Mónit és Ditkét, akik nagy fokú szakmai hozzáértésükről adtak tanúbizonyságot, Katát, aki „hozta a formáját”, és akitől bármikor segítséget és tanácsot (úgy szakmait, mint emberit) lehetett kérni. Legvégül, de nem utolsó sorban Szabó Petit, akinek precizitása, szakmai felkészültsége és a szakmához való hozzáállása példa értékű volt számomra.

Samu Lajos
Személyi edző


„Gymstick Muscle tanfolyam- egyszerűen nagyszerű!!! Gerinc és hátproblémákkal vágtam neki a tanfolyamnak és azóta is minden nap gyakorlom - gyorsan fejlődnek a gerinctartó izmaim, így a derekam sem rendetlenkedik már. Ajánlom mindenkinek ezt a szuper edzésmódszert - igazán megdolgoztat.
Halálos..:)!”

Lászka-Németh Anett
Okleveles Gymstick Muscle Instruktor
„Mire elvégzed a képzést, szert teszel egy olyan magabiztosságra, ami után az első önálló lépésed már természetes lesz.  Köszönhető ez azoknak a kivételes oktatóknak, akit itt megismerhetsz és a jól felépített oktatási szisztémának. Nagyon örülök, hogy ezt az iskolát választottam és ha újra kezdeném, meg sem fordulna a fejemben az, hogy másképp döntsek. Nagyon jó volt nekem itt!”

Dr. Víg Katalin
Okleveles aerobik sportedző


Ami nagyon tetszett az a részetekről tapasztalt közvetlenség, nyitottság, jó hangulat, ami így nem tette unalmassá, görcsössé, feszengővé sem az elméleti, sem a gyakorlati órákat. Külön kiemelném Gáspár Kata „Gizi”-s óráit, ezek számomra nagy élményt nyújtottak, valamint Attila által leadott lendületes vállalkozás management órák borzasztóan hasznosak voltak. Az outdoor edzésnap pedig a Római-parton, majd a Csillagvár parkolóban  szenzációs volt.

Rixer Attiláné Olga
Személyi edző


„A tanárok lelkesítő előadásmódja magával ragadott,  mentalitásuk nagyon szimpatikus, az én értékrendemmel egyező.
A személyi edző tanfolyamon rengeteg új ismerettel lettem gazdagabb, a legjobb tanároktól tanulhattam, akik kellőképpen motiváltak engem ahhoz, hogy magabiztosan belevágjak ebbe az izgalmas szakmába.”

Csánk Bernadett
Személyi edző
„Úgy jöttem a tanfolyamra, hogy a testépítéssel kapcsolatban a legtöbb dolgot nagyjából tudom, nincs kérdésem, a finomságokra voltam kíváncsi, meg a szakmára, hogy kell edzőnek lenni.
Ehhez képest sok új világ nyílt meg előttem. Rájöttem, hogy alig tudok valamit, rengeteg mindent kell tanulnom még és igyekeztem is mindent megtanulni. Hirtelen ezer kérdésem lett és több terület nagyon elkezdett érdekelni. A legnagyobb hozadék talán az, hogy a testépítésen kívül több, testedzéssel kapcsolatos területbe betekintést kaptam, ezek nélkül szerintem bármelyik testépítő edző is csak félkarú óriás.”

Nagy István
Fitness Company személyi edző, testépítő edző


„Már a beiratkozáskor tudtam, hogy jó döntés volt Benneteket választani. Mindig feltöltődtem a hétvégéken és alig vártam a következő alkalmat. Ami igazán tetszett, hogy nemcsak tanítotok, hanem neveltek is. Szemléletet adtok. Olyan dolgokat helyeztek előtérbe, amelyek valóban hasznosak.

Ami különösen tetszett, hogy nem száraz elmélettel tömtétek az agyunkat, hanem teljesen gyakorlatközpontú volt az oktatás. Azt tanítjátok, amiben hisztek, így vagytok igazán hitelesek. Úgy gondolom, hogy nemcsak szakmailag, de emberileg is a legjobb oktatók vannak köztetek.”

Tomor Barbara
Fitness Company aerobik edző


Az oktatókat nagyon hitelesnek és hozzáértőnek találtam. Nem beképzelt sztáredzők oktattak minket, hanem remek szakemberek, akik elhitették velünk, hogy mi is kiváló személyi edzőkké válhatunk. Igazából imádtam minden alkalmat, és minden tanárunkat.

A szabadtéri edzés a Duna partján fergetegesen jó volt, Szabó Peti gerinctornája és nyújtó gyakorlatai nagyon tetszettek, Dömötör Edit végtelenül segítőkész volt, és rengeteg tanácsot kaptunk tőle, Tóth Tamás kiváló szakember, Gáspár Kata kolosszális.

Tetszett a vállalkozásismeretről szóló napunk, nagyon hasznos volt Héder Évi és Domonkos Zsolt előadása, Bátri Anikó pedig sugárzott, mint mindig. Továbbá szerencsések voltunk, mert remek társaság jött össze a tanfolyam alkalmával.

Mészáros Kriszta
személyi edző
„Ami különösen tetszett a tanfolyamban az a rengeteg gyakorlati tudás. Mindent úgy tanultunk, ahogy majd gyakorlatban is alkalmazni fogjuk. Semmi olyat nem kértetek tőlünk, ami felesleges információ és az elejétől érezhető volt, hogy bárki tanít minket, rengeteg tudással rendelkezik. Régóta foglalkoztam már ilyen dolgokkal, de ez után a tanfolyam után teljesen megváltozott a felfogásom. Mindent úgy csinálok és mondok másoknak, ahogy most megtanultam.
 
Másoknak azt üzenem, hogy egy percig se gondolkodjanak azon, hogy melyik céget válassza. Fitness Company az ahol mindenki mindent megkap, amire szüksége van. Olyan színvonalú tanárokkal, módszerekkel, képzéssel amit nem tudom elképzelni hogy felül lehet múlni. Én köszönettel tartozom és biztos vagyok benne, hogy az itt tanultakat hasznosítani tudom.”

Józsa Krisztián
Fitness Company személyi edző
 

„Kedves Fitness Company-s oktatók! Szeretném megköszönni Nektek, hogy kinyitottatok előttem egy olyan világot, amibe már régen be szerettem volna lépni. Álmaimban sem gondoltam volna, nem is reméltem, hogy ennyire intenzív, alapos és szakszerű képzést fogok kapni az aerobik edzői tanfolyamon. Az elméleti órák élvezhető, gyakorlatorientáltak voltak, a gyakorlati hétvégéken pedig egyenesen ittuk a perceket, ahogyan tanítottatok minket. Sokszor kellett a bátorítás, a noszogatás és az ismétlés, de mindig számíthattunk rátok. Remélem, hogy még sok embernek tanítjátok meg mindazt, amit mi kaptunk ebben a szűk esztendőben, és egyre többen lesznek a fitnesscompany-s oktatók a magyar piacon!”
 
Hoffmann Tünde
Fitness Company aerobik edző
„A legfontosabb, hogy azt teszitek, amit tanítotok, hogy tenni kell!
Hitelesség. Abszolút! Akár az oktatók, akár a tananyag, akár a számonkérés! Ez utóbbi különösen! Eltöltöttem már pár évet a felsőoktatásban, de csak leadták és számon kérték az anyagot. Itt több lépcsős, egyre komolyabb számonkérés volt! Épp ahogy tanítottátok, hogy sok-sok ismétléssel, gyakorlással lehet készség szinten elsajátítani az anyagot! Döbbenetes, mire elértem a szóbelihez, örömmel nyúltam a tételekhez, főleg a gimnasztika, edzéselmélet és taktika/technika/versenyzés témakörhöz, mert már annyiszor megtanultam, annyiszor számot adtam róla, hogy csak ismételni kellett!
Ami pedig végképp feltette az i-re a pontot, hogy kiderült, amit oktattok, az gyakorlatilag egyetemi, főiskolai tananyag. Aggódtam, hogy milyen színvonalú lesz a tudásom, milyen mélységben tanuljuk az anyagot. Ám a kidolgozott tételek között, amit megosztottunk egymás között, találtam egy szigorlati tételsort kidolgozva, ami meglehetősen fedte a mi tételeinket! Nagyon megörültem!
Az is nagyon tetszett, hogy szinte bármikor elérhetőek voltatok! Akár adminisztrációs, akár szakmai kérdés merült fel, tudtam kihez, mikor fordulhatok, mindig kaptam választ és a rugalmasság is megfelelő volt!”

Dunai Zsuzsi
Fitness Company aerobik edző


„Két iskola között vaciláltam, majd végül egy vidéken élő ismerősöm javasolt benneteket, nagyon sok vendége van, nagyon profi, mert nálatok végzett..:)
Nagyon sok mindent tanultam, jó hogy ilyen sok gyakorlati hétvége volt, és Gáspár Kata személyisége lehengerlő, sokunk nevében mondhatom szerintem, hogy már csak azért megérte ide beiratkozni, mert ilyen emberektől tanulhattam meg az alapokat, mint a Fitness Company csapata. Mindent feláldoztam a suli oltárán, de megérte, mert jeles eredménnyel vizsgáztam. Az érettségi vizsgámra nem tanultam ennyit, mint az itteni vizsgáimra. Álmomban sem gondoltam, hogy ennyit megtanulhatok magamról, a testemről. Tényleg úgy érzem, hogy a hobbim lett a hivatásom és erre büszke vagyok.
Köszönöm Fitness Company!”


Jenei Nikolett
Fitness Company aerobik edző

Megnéztem a honlapot, elolvastam a főbb címszavakat, majd bezártam. Viszont aznap este eléggé el kezdtem játszani a gondolattal, hogy ez mennyire lenne reális a számomra. Végül is 13 évig másról sem szólt az életem, csak a sportról. Ráadásul mivel olasztanárként dolgoztam és pont kezdtem beleunni a munkámba 10 évnyi olasztanítás után, úgy voltam vele, hogy csak dimenziót kellene váltanom, illetve összekötni a kellemest a hasznossal: Mi lenne, ha „olasz edzéseket tartanék”?:) Tudok és szeretek emberekkel foglalkozni, a sport és a mozgás a véremben van, és 29 évesen még pont jó időben vagyok a váltáshoz.

Szóval egy csomó érv kezdte alátámasztani, hogy miért is lenne érdemes belevágnom az edzőképzésbe.
Másnap megint neteztem, és megint „felbukkantatok”, úgyhogy megint megnéztem a honlapot, megnéztem a tanárokat és a helyszíneket.
 
Majd harmadik alkalommal már konkrétan megnéztem az össze fitness suli ajánlatát, képzését és meg kellett állapítanom, hogy mindenféle szempontból Ti vagytok a számomra legjobb suli. A csapatot nagyon szimpatikusnak találtam, és az sem volt mindegy, hogy a Ti képzésetek volt a legolcsóbb a piacon.
 
Aznap szóba hoztam a páromnak, hogy min agyalok pár napja, és kíváncsi voltam mit szól ehhez az egészhez. Először meglepetésként érte, de láttam, hogy elgondolkodik rajta, és nem tud olyat mondani, hogy miért ne érné meg belevágnom a fitness-suliba.
 
Az elhatározás tehát már meg volt, a többi meg már jött magától.:)
 
Gémes Orsi
Fitness Company aerobik edző


„Az aerobik sportedző tanfolyam befejezése után már alig vártam, hogy újból jöhessek valamilyen választott tanfolyamra. Nagyon tetszett, hogy sokat gyakoroltunk izmokat nem kímélve nyomtuk a triókat. Második tanfolyami napot már izomlázzal kezdtem, szerencsére jót tett, hogy rádolgoztunk így a második nap után már nem volt olyan őrületes izomlázam. Csak ajánlani tudom a tanfolyamot.”

Karácsony Dominika
Magyar bajnok evezős, okleveles Gymstick Muscle instruktor, aerobik edző


„Bárki, aki érez magában elszántságot és inspirációt az ne gondolkozzon, válassza a Fitness Company tanfolyamait. Magas szakmai tudással rendelkező oktatók változatos óráin keresztül tudja elsajátítani a választott tanfolyam fortélyait.”

Molnár Zsanett Katalin
Okleveles SpinRacing oktató