International School
for Fitness
and Recreation

„A nyílt napon találkoztam először a Gymstick-kel és hát azt kell, hogy mondja szerelem volt első találkozásra. Egy nagyon szuper, kompakt és hatásos eszköz használatát ismerhettem meg a tanfolyam által. És nagyon jó, hogy egy komplett rendszer (zenék, videók, gyakorlatok, stb.) szintén bármikor elérhető.”

Kis Orsolya
Gymstick Muscle Instruktor„Egy teljesen új eszközt ismerhettünk és tanulhattunk meg. A tanfolyam végig vérprofi volt. Ismét csak sikerült jó helyre mennem. :) Kemény de egyben igen szórakoztató is. Ezalatt a 2 nap alatt megkaptuk a szikla szilárd alapokat melyre nyugodtan tudok tovább építkezni mert egy biztos ezzel az eszközzel és egy kis fantáziával határ a csillagos ég!”

Nagy Noémi
Gymstick Muscle Instruktor„Bíztam az iskola színvonalában és nem csalódtam a tanárok egészen lehengerlők , és tényleg a tudást kapjuk meg ami  nagy kitörési lehetőség azok számára akik a hobbijuknak akarnak élni.”

Páll Tamás
Gymstick Muscle Instruktor

Miért lehet szuper kitörési pont számodra a Gymstick?

Amikor kitörési pontról beszélünk arra gondolunk, hogy lehetőséged lenne arra, hogy kiemelkedj az átlag edzők közül és egy igazi sikersztorit teremts a munkáddal.


A Gymstick egyedülálló eszköz és edzéstechnika arra, hogy átlagon felüli jövedelemre tegyél szert.
Kiváló lehetőség, hogy saját vendégkört építs és elkezd a magad útját járni.

Nincs még konkurencia

Az ország számos településén egyszerűen még nincs Gymstick Muscle Instruktor.
Ez azt jelenti, hogy ha ügyes vagy Te lehetsz az első edző, aki ezt az új és nagyon vonzó edzésmódszert bevezeti a környéken. Konkurencia nélkül pedig hatalmasat kaszálhatnál, ha ügyesen felépíted a vendégkörödet.

Olyan órabérek, amelyekről más edzők
álmodni sem mernek

Számolj egy kicsit! Ha átlagosan 20 főnek vezetsz órákat és óránként 1.000 Ft-ot kérsz a résztvevőktől ez 60 perc alatt 20.000 Ft bevétel. Vond le belőle a terembérleti díjat (2.000-4.000 Ft) és még így is marad 18.000 – 16.000 Ft bevételed.

Ha ügyes vagy és 30-40 főt is össze tudsz szervezni óránként, akkor ez az óránkénti bevétel akár a duplájára is nőhet.Heti 3-4 edzést számítva ez  havi 200.000 – 400.000 Ft jövedelmet jelent. Heti 3-4 óra edzésvezetéssel!!! Vesd össze ezt egy normál edzői órabérrel és láthatod a különbséget.
Ezért is beszélünk kitörési pontról.

A fitness termek nem lesznek konkurenciáid

Ne tartson vissza az, hogy a környezetedben esetleg működnek profi fitness termek. Egyrészt rengeteg ember nem szívesen jár fitness termekbe. Szívesebben mennének el egy számukra szimpatikus edzőhöz szűkebb kis közösségbe edzeni akár egy iskolai tornateremben vezetett edzésekre.
Másrészt a fitness termekben a Gymstick csak egy lenne a sok szolgáltatás között. A vendégek többsége észre sem veszi, ha bekerül az órarendbe. Így egy fitness-ben soha nem fogja megkapni azt a promóciót, amit nálad, akinek ez lenne a legfőbb szolgáltatása meg fog kapni.

Az emberek a Te neveddel fogják azonosítani a Gymstick-et. Ez kell, hogy legyen a cél.

Villámgyors megtérülés

A Gymstick edzésekhez be kell fektetned egy kis pénzt. De ez a befektetés pár héten belül képes megtérülni. Számoljunk kicsit.

Ha vásárolsz 20 db Gymsticket, az listaáron 498.000 Ft lenne. De Te ha elvégzed a Gymstick Muscle Instruktor képzésünket, kapásból csak 19.000 Ft-ot fizetsz darabjáért. Ez összesen 20 x 19.000 Ft, azaz 380.000 Ft, azaz 118.000 Ft-ot már meg is takarítasz.Ha sikerül az első hetekben eladnod 35 db 10 alkalmas bérletet 9.000 Ft-os áron, az éppen 315.000 Ft. Ezt egy ügyes kampánnyal, egy olcsó bemutató órával és azonnal bérleteladási akcióval el lehet érni.

Egy tíz alkalmas bérletet átlag egy hónap alatt le lehet járni, ha heti legalább három órát vezetsz.

Ha pedig a városban híre megy, hogy milyen nagyszerű, egyedi és különleges edzéseket kínálsz, nem 35 hanem 80-100 bérletes vendégre is szert tehetsz, ami havonta 720.000 – 900.000 Ft-os bevételt jelent.

Ez nem blabla, nem mese és nem álom.
Vannak, akik már megcsinálták és egyre többen dolgoznak már rajta, hogy ez így összejöjjön.

Használd ki a mobilitásban rejlő lehetőségeket!

A Gymstick pihekönnyű eszköz. 20-40 db gond nélkül szállítható egy személygépkocsi hátsó ülésén egy speciális tokban tárolva.
Ez lehetővé teszi, hogy akár több helyszínen is vezess órákat.
A környékeden lévő kisebb településeken valószínűleg nem túl sokan kínálnak edzéslehetőséget az embereknek. Gymstick-et pedig szinte biztos, hogy még senki.
Legyél te az első. Használd ki, hogy még üres a pálya és csapj le a lehetőségre!

A facebook-kommunikációban hatalmas erő rejlik

Ha hetente csak 3-4 edzést vezetsz, ez az utazással, cuccolással max. 2 – 3 óra idődet veszi igénybe edzésenként. A többi idődből naponta szánj 1-2 órát a vendégeiddel és a reménybeli vendégeiddel való törődésre, kommunikációra és kapcsolatépítésre. Erre való a Facebook. A Gymstick Muscle tanfolyamon erről is beszélünk, de tervezzük, hogy a nálunk végzett edzőknek további segítséget is nyújtunk abban, hogy profin felépíthessék a Facebook-kommunikációjukat.

Gyere el a képzésre, vásárold meg az első eszközkészletedet és a legjobb befektetésed lesz, amely busásan meg fog térülni.Vesztenivalód pedig nincs, ha megpróbálod.
Mi történhet?
Maximum bejön az üzlet és gazdagabb leszel rengeteg tapasztalattal, egy csomó pénzzel, életed legboldogabb napjai következnek és elmondhatod, hogy egy jó üzletet csináltál.

Ha meg sem próbálod, lehet, hogy egy életen keresztül bánni fogod.

Szóval gondolkodj el a fentieken és ha úgy érzed, gyere!

Az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz a következő Gymstick Muscle Instruktor tanfolyam részleteiről.

Infó a tanfolyamról

Az alábbi gombra kattintva pedig az eszközről, a Gymstick Original-ról olvashatsz részletesen:

Infó a Gymstick eszközről