International School
for Fitness
and Recreation

Mi mindent kezdhetsz egy
minőségi fitness edzői végzettséggel?

A fitness és wellness világa hihetetlenül sokszínű és rengeteg lehetőségeket nyújt azoknak, akiket komolyan érdekel a fitness szakma és az edzői hivatás. A lehetőségek jóval gazdagabbak annál, amit az ember kívülállóként elsőre gondolna.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhányat, hogy lásd mennyire gazdag és színes lehet egy intelligens fitness edző élete. Na és persze akár a tiéd is, ha ezt a gyönyörű szakmát választod.

Vagy éppen kiválaszthatsz a fentiekből a számodra leginkább testhezálló lehetőségeket és összekötheted őket a céljaidnak és érdeklődésednek leginkább megfelelő, fantasztikus szolgáltatási rendszerré.

Így lehetsz Te is olyan sikeres edző, aki aki imádja a munkáját, akit szeretnek az emberek, és aki személyes példájával szebbé és jobbá teszi a környezete életét.

Gyere tanulj a Fitness Company-ban!
Szerezd meg a stabil szakmai alapokat olyan profiktól, akik már megcsinálták és pontosan tudják, hogy kell ebben a szakmában sikeressé válni.

A Fitness Company több mint húsz éve működő minőségi edzőképzéssel foglalkozó szakmai műhely, fitness iskola. Az oklevél, amelyet nálunk kapsz a legjobb ajánlólevél az edzőtermekben, a tudás pedig tökéletes alap az induláshoz.

Nézd meg milyen képzések közül válogathatsz az iskolákban! Töltsd le a részletes infóanyagokat és tanulj a Fitness Company-ban!
Itt mindent megkapsz, hogy Te is a legmenőbb edzők közé kerülhess.

Tanfolyamok a Fitness Company-ban

Részletes tanfolyami információ letöltése