személyi

edzÔ

tanfolyam

Részletes tanfolyami információk

Töltsd le a részletes tanfolyami tájékoztató anyagokat és iratkozz fel a Karriertervező Hírlevél sorozatunkra!

Részletes tanfolyami információk
Kérem a részletes
információt!

„Örülök, hogy végre olyasmivel telnek a napjaim, amit szeretek csinálni és nem a kényszer visz rá. Ez igazán felszabadító!”

Marosvölgyi Andrea
személyi edző


KÖSZÖNÖM, hogy megint sokat tanulhattam a jól felkészült, mindig segítőkész oktatóktól, külön említve Mónit és Ditkét, akik nagyfokú szakmai hozzáértésükről adtak tanúbizonyságot, Katát, aki „hozta a formáját”, és akitől bármikor segítséget és tanácsot (úgy szakmait, mint emberit) lehetett kérni. Legvégül, de nem utolsó sorban Szabó Petit, akinek precizitása, szakmai felkészültsége és a szakmához való hozzáállása példa értékű volt számomra.

Samu Lajos
Fitness Company személyi edzőA Gáspár Katával töltött hétvége szenzációs volt, nem tudok mást mondani, lenyűgöző a tudása, a stílusa, az egyénisége, hogy 15 perc alatt tanul meg 30 nevet és 3 különböző helyen zajló köredzés 10-10-10 állomásával van pontosan képben (plusz azzal, hogy ki mit nem csinált jól), én hasra estem tőle. Editet is mindenki nagyon szerette, végtelenül pozitív, intelligens, jó előadó, jó szakember.

Nekem nagyon tetszettek Attila kinti órái is (végre emberközeli környezetben edzettünk), úgy éreztem magam, mint amikor az alsósok kiszabadulnak az udvarra, és ezzel nem voltam egyedül. Szeretnék egyszer én is ennyi ötlettel, ilyen spontánul edzést vezetni. Nekem Évi előadása a táplálkozásról is nagyon tetszett, és millió hasznos infót kaptam, pedig azt hittem, hogy erről a témáról valamennyit azért tudok, de itt az általam ismert tényekhez megkaptam a magyarázatot, ami nekem mindig nagyon fontos.

Malatinszky Zsófia
Triatlon világbajnok,
Fitness Company személyi edző

Dolgozz népszerû
személyi edzôként és Legyen a hobbid a hivatásod!

Ha szeretnél népszerű Személyi edzővé válni, sok embernek edzést vezetni, élvezni a vendégeid szeretetét, elismerését, és kiemelkedő jövedelemre szert tenni, tanulj nálunk és képezd magad profi Személyi edzővé.

Napjainkban rendkívül népszerű a személyi edzés, egyre inkább keresettek a jól felkészült szakemberek, és egyre több üzleti és munkalehetőség nyílik a képzett Személyi edzők előtt.

Fontos tudnod, hogy a hatályos magyar jogszabályok értelmében a Személyi edző tanfolyam előfeltétele, hogy már rendelkezz sportszakmai alapképzettséggel.

Milyen sportalapképzettségek birtokában lehet jelentkezni Személyi edző tanfolyamra?

Ha még nincs sportvégzettséged,
milyen fitness alapképzéssel érdemes elindulnod?

Több utat is választhatsz.

Iratkozz fel a levelező listánkra és elküldjük Neked annak az oldalnak a linkjét, amelyben részletes segítséget nyújtunk, hogyan vágj bele, milyen képzések közül választhatsz és hogyan válhat profi személyi edző belőled!

Töltsd ki gyorsan az alábbi űrlapot és már küldjük is a linket!

 

 

Miért érdemes feltétlenül feliratkoznod?

Több haszna is van annak, ha beregisztrálsz a fenti űrlapon.

Segítség az eligazodásban
Azonnal elérheted, de elküldjük e-mailben is azt a linket, amely segít eligazodni, hogy ha még nincs sport alapvégzettséged, az Aerobik, Testépítés vagy a Fitness instruktor vonalon érdemes elindulnod. Megérted majd, mi a különbség és mi a hasonlóság a különböző képzések között, és könnyebben el tudod dönteni, melyik irányt érdemes választanod.

Részletes tanfolyami információk
A feliratkozásodat követően azonnal letöltheted iskolánk valamennyi tanfolyamának részletes információs anyagát is, amelyekben alapos részletességgel bemutatjuk az egyes képzéseinket.

Karriertervező e-mail sorozat
Munkatársaimmal együtt több mint húsz éve dolgozunk a fitness szakmában. Tapasztalataink alapján összegyűjtöttünk néhány alapvetően fontos gondolatot, amelyek nagy segítségedre lehetnek abban, hogy kicsit jobban tájékozódhass a fitness szakma által nyújtott lehetőségekről.

Ezeket az írásokat egy sorozatba foglaltuk, amelyeket elküldünk Neked e-mailben. Két-három naponta fogsz kapni tőlünk hasznos írásokat Karriertervező e-mail sorozat címen.

Kedvezményes tanfolyami bónusz
A nyári hónapok során jelentős kedvezményt is ajánlunk az aerobik, testépítés és a fitness instruktor tanfolyamainkra jelentkezőknek. Használd ki ezt az ajánlatot, mert egy csomó pénzt megtakaríthatsz! A feliratkozás után azonnal igényelheted a kedvezményre jogosító tanfolyami bónuszt.

Csatlakozz a hazai profi edzők közösségéhez
A Fitness Company egy nagy-nagy baráti és edzői közösség.
A tagokat folyamatosan friss hírekkel, információkkal, blogbejegyzésekkel, ötletekkel, kedvezményes ajánlatokkal, hasznos inspiráló gondolatokkal, ötletekkel látjuk el.

Már csak ezért is érdemes feliratkoznod a levelező listánkra!

Szóval…☺?
Ha eddig még nem töltötted volna ki a fenti űrlapot, gyorsan gördíts feljebb és regisztrálj be!

Szeretettel látunk a Fitness Company társaságban!

Pati Nagy Attila
cégalapító, igazgató