International School
for Fitness
and Recreation
Spinracing  oktató képzés

kezdés időpontja:
2024. október 4.

jelentkezési határidő:
2024. szeptember 24.

részletes információ

jelentkezési lap

Spinracing oktató képzés

A SpinRacing kreatív, zenés, csoportos, kerékpáros edzésprogram.
Szórakoztató, hatékony és látványos.

A SpinRacing az egész test edzését fókuszba állító, kreatív, zenés, csoportos kerékpáros edzésprogram.

Éppen húsz éve indítottuk az első SpinRacing tanfolyamot Magyarországon. Azóta folyamatosan megtelnek a képzések, ami már önmagában igazolja a SpinRacing piacképességét és töretlen népszerűségét.

Büszkén mondhatjuk, hogy SpinRacing oktató képzés is egy igazán finomra csiszolt kis gyémánttá finomodott az évek során. 

Töltsd le a részletes infóanyagot

Készítettünk egy részletes infóanyagot, amelyben a tanfolyammal kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót összegyűjtöttük. Ha érdekel a képzés és szívesen csatlakoznál, kattints az alábbi gombra és töltsd le az anyagot!

Részletes tanfolyami infó letöltése

Képzés időpontjai

A képzés időtartama: 3 nap + 1 vizsganap

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 24.
Beiratkozás és tanfolyamkezdés: 2024. október 04.
A tanfolyam napjai: 2024. október 04-05-06.

Vizsga

A tanfolyam elvégzése után két-három héten belül vizsgát kell tenned, amely egy írásbeli elméleti részből és gyakorlati óravezetésből áll.
A pontos vizsgakritériumokat a tanfolyamon egyeztetjük.

Használd a SZÉP-kártyádat a fizetéshez!

Az iskolánk OTP SZÉP-kártya szolgáltató partner lett.
Ha a jövőben tanulni szeretnél nálunk, lehetőség van arra, hogy OTP SZÉP-kártyával fizesd a tanfolyam árát.

SZEPKartya2.png

Mitől különleges a SpinRacing?

Total Body Training
A SpinRacing az egész test edzésére fókuszáló kerékpáros edzésmódszer. Az edzésprofilokban nem csak a láb edzésére fókuszálunk, hanem a felső test, a karok, vállak és a hátizomzat edzése is zajlik.
Ily módon a SpinRacing a hagyományos spinning edzésekhez képest új perspektívákat is megnyit. Sokoldalú, színes, effektív és kreatív edzésterhelést biztosítva a résztvevők számára.

Fókuszban a zene
A SpinRacing programok tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk a zene válogatásra és a zene alkalmazására. A SpinRacing edzéseken dinamikus, motiváló zenékre dolgozunk. Az edzőnek pedig „éreznie” kell a zenét és nem elég csak ”háttérzeneként” felfognia. Így érjük el, hogy a zene energiája tökéletesen harmonizál a mozgásprogram struktúrájával. Ez a technika kiválóan alkalmas arra, hogy a résztvevőket a legmagasabb szinten motiváljuk.

A kontroll művészete
A SpinRacing harmadik fontos karaktereleme a kontroll. Az edzéseken négy területre helyezünk nagy figyelmet: az intenzitás, a légzés, a mozgástechnika és az elme kontrollja zajlik egyidőben.
Így érjük el, hogy az edzések minden résztvevő számára igazi élményt jelentsenek és a vendégeink lehető leghatékonyabban fejlődjenek az edzéseinken.

Egy informatív írás a FitNEXT Magazinban

Ha további részleteket is szeretnél megtudni arról, hogy mitől különleges, miért szeretik az emberek és jól felkészült edzők irányítása mellett miért annyira népszerűek a fitness stúdiókban a SpinRacing edzések, olvasd el a FitNEXT Magazinban megjelent cikket!

A cikk olvasásához kattints ide!

A SpinRacing oktató képzés tematikája

- SpinRacing alapfogalmak
- SpinRacing filozófia
- A SpinRacing edzésprofilok kialakítása
- A Spinracing sportélettani hatásai
- A zene alkalmazása SpinRacing edzésen
- Speciális (rizikó) célcsoportok
- Az állóképesség fajtái és fejlesztésének alapmódszerei
- SpinRacing edzésvezetési és csoportirányítási technikák
- Motiváció és kommunikáció a SpinRacing edzésen
- Nem ajánlott, sérülésveszélyes gyakorlatok

A tanfolyam tanára

Pati Nagy Attila
SpinRacing mastertrainer, a Fitness Company vezetője, fitness karrier tanácsadó

Az oktató személyes bemutatkozó anyagát itt olvashatod:

Fitness Company Csapat

Esetleg még nincs államilag elismert sportszakmai végzettséged?

Ha még nincs államilag elismert sportszakmai végzettséged, nem probléma. A képzésre előzetes sportvégzettség nélkül is jelentkezhetsz. Ez egy kiváló lehetőség lesz arra, hogy belekóstolj és jó eséllyel beleszeress az edzői munkába.

Viszont hosszabb távon feltétlenül érdemes elgondolkodnod azon, hogy mielőbb elvégezz egy minőségi államilag elismert fitness tanfolyamot.
Egy ilyen képzésen ugyanis megkapod a stabil sport és fitness szakmai tudásbázist, amelynek birtokában tudatos, magabiztos és igazán hiteles fitness edző válik belőled.

Az alábbi képzéseket érdemes megfontolnod:

Csoportos fitness instruktor
Aerobik sportoktató
Fitness instruktor
Testépítés és fitness sportoktató
Személyi edző

Milyen képzéseket ajánlunk a SpinRacing oktató végzettség mellé?

Érdemes hosszabb távon azon is elgondolkodni, hogy milyen egyéb edzésmódszereket lenne érdemes a SpinRacing mellé megtanulnod. Egy ilyen intenzív kardiótréning módszer mellé érdemes az alakformálás vagy a funkcionális tréning valamelyik metódusát elsajátítani. De a táplálkozási ismeretek is nagyon hasznosak lehetnek a SpinRacing mellé.

Az alábbi képzéseken is érdemes elgondolkodni:

Táplálkozási Tanácsadó Wellness Trainer
Pilates oktató
Gymstick Muscle Instruktor
GET Fit Instruktor

Tanulói vélemények a képzésről

SpinRacing_Oktato_Kepzes_Velemeny_1.png

„A Fitness Company messze a legigényesebb képzőintézmény, amivel pedagógusi vagy sportolói pályám során az elmúlt évek során találkoztam. Már a tanfolyamra való jelentkezésem pillanatában az volt a benyomásom, hogy értő szakemberek kezében van a szervezés, pontos, gyors, kifogástalan, a legapróbb részletekre is odafigyelő tájékoztatást kaptam a képzést illetően.

Lényegre törő, gyakorlatorientált, kipróbált és praktikus tudást kaptam, egyetlen felesleges szó vagy mozdulat sem tette nehézkessé a megértést; minden pontosan megtervezett, szervezett, ugyanakkor újdonsággal teli volt.

A Fitness Company nem pusztán szakmailag kifogástalan képzést és hiteles információkat nyújt a számodra, hanem olyan értéket közvetít, ami egyedülálló és időtálló.”

Szombathelyi Nóra
Fitness Company SpinRacing oktató

„Lényegre törő és pörgős volt a program, az előadó rendkívül felkészült, láthatóan rengeteg gyakorlati tapasztalattal rendelkezik és nagyon sok praktikus tanácsot adott. Összességében jól felépített, élvezetes és hasznos tanfolyam volt.

Mindenkinek szívből ajánlom a SpinRacing képzést. Kifejezetten pörgős, jól felépített oktatási napokon vehettem részt. Az előadó gyakorlati és elméleti tudásával maximálisan elégedett voltam, a lehetőségekhez képest nagyon sok információt és tudást adott át nekünk. Örülök, hogy ezt a képzést választottam!”


Szabó Orsolya
Fitness Company SpinRacing oktató

”Szakmailag és emberileg is nagyon sokat adott. Kaptam motivációt, biztatást, s az egész tanfolyam alatt egy percet sem unatkoztam. Gördülékeny, szórakoztató és jól felépített volt az egész.
Végeztem tanfolyamot más iskolánál is, de nekem ez sokkal szimpatikusabb volt emberileg és tematikában egyaránt!”

Kertész Mónika
Fitness Company SpinRacing oktató

Fitness Company VIP Facebook csoport!

Ezt a csoportot éppen neked és azoknak hoztuk létre, akiket érdekel a fitness szakma, szívesen dolgoznának edzőként és most keresik a szükséges motivációt és információkat.

Azért érdemes csatlakoznod, mert így soha nem maradsz le semmiről. Mindig minden aktualitást feltöltünk a csoportba.
Ezen felül folyamatosan jelentetünk meg hasznos és inspiráló tartalmakat nagyon széles spektrumban.

Könyv-, videó- és programajánlók, blogbejegyzések, magazincikkek, fotók, tippek, beszélgetések, interjúk, képzésekkel kapcsolatos hasznos és fontos infók, sikersztorik, gondolatébresztő írások, hírek és üzenetek találhatóak a csoportban.

Az edzői hivatás és a fitness szakma számos aspektusát ismerheted itt meg.

A csatlakozáshoz kattints ide!

Részletes infóanyag a tanfolyamról

Töltsd le a SpinRacing oktató képzés részletes infóanyagot, amelyben megtalálod a képzés aktuális árát, a járulékos kedvezményeket, amelyeket ajándékba adunk a SpinRacing végzettség mellé.

SPINRACING OKTATÓ KÉPZÉS RÉSZLETES INFÓ

Jelentkezés a tanfolyamra

Ha pedig azonnal jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, kattints az alábbi linkre:

Jelentkezés a SpinRacing oktató képzésre